Kära kund,

Vi vill informera dig om hur vi på Mediroyal hanterar den nuvarande situationen med Covid 19-pandemin och dess effekter.

Naturligtvis är det av yttersta vikt för oss att garantera säkerheten för vår personal och våra kunder. Vi är mycket medvetna om att de flesta av våra kunder jobbar inom sjukvården och idag är utsatta för extrem press. Vi tar därför inga risker och kommer inte att genomföra fysiska kundbesök eller workshops den närmaste tiden.

Vi är istället tillgängliga digitalt för Skype/Teams-konferenser, på telefon och mejl. Vi har tillsvidare ställt in alla mässbesök och utlandsresor för att minimera risken för exponering. I dagsläget ser vi ingen kort-, eller långsiktig inverkan på våra leveranser. Men detta kan naturligtvis komma att ändras snabbt. Under rådande omständigheter håller vi dagliga avstämningar mellan våra säljare och produktion för att snabbt agera om situationen förändras.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att vi kan leverera dina produkter som vanligt, och kommer snabbt ge dig besked om läget ändras. Om du har några frågor som rör lagda, eller kommande, beställningar eller om du vill ha några av våra kataloger ber vi dig kontakta våra säljare eller kundtjänst.

Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna uppfylla dina behov.

Niklas Sjöström
försäljningschef
0709 153 274

Kundtjänst
08 506 766 00

info@mediroyal.se

Kundtjänst

KUNDTJÄNST

Telefon: 08-506 766 00

Mån - Tors 8.30 - 16.00

Fre 8.30 - 14.00

Shop

SHOPPA

Enkelt att köpa var du än är.

Produkten levereras till dig

inom 2-5 arbetsdagar.

Like

PRODUKTER

Klicka här

för att se alla våra produkter.